Внимание! Сайтът е в процес на реконструкция, поради което информацията и количествата не са актуални! Извиняваме се за неудобството!

За Нас

            Здравейте !
Добре дошли в нашата on-line аптека.Това е сайта за on-line пазаруване на денонощна аптека „Авицена“ , която се намира в гр.София ул.“К.Иречек“ 2-4.
         В нашата аптека работят висококвалифицирани магистър-фармацевти и помошник-фармацевти  , които с отзивчивост и висок професионализъм ще отговорят на поставените от вас въпроси и с желание и акуратност ще изпълнят вашите заявки. 
         Ние сме членове на БФС /Български Фармацевтичен Съюз/ и спазваме насоките на Добрата фармацевтична практика.
         Управител и собственик на аптека „Авицена“ е маг.-фармацевт Красимира Раданова-Дамянова. Създател и отговорник на този сайт е инж.Светлан Дамянов.
        Нашият сайт има издаден лиценз от МЗ на РБългария N за разрешение за продажба на лекарствени продукти , витамини , детски и диетични храни , козметика , билки и др.
        Предлаганите в нашият сайт продукти са квалифицирани като хранителни добавки , лекарствени продукти без рецепта , медицинска и дермо-козметика ,санитарни и хигиенни материали и др. Всички те са разрешени за употреба от ЗЛПХМ в РБългария . Информацията за предкаганите стоки и изделия е базирана на тази , дадена от съответния производител.
        Вярваме и се надяваме, че групите и подгрупите, които сме създали ще ви улеснят в търсенето на даден продукт , както и в намирането на бързо решение на всеки възникнал у вас въпрос или проблем.
        Както обикновено хората имат личен лекар , личен финансист , личен адвокат , защо и Вие да нямате вашият личен фармацевт и бихме се радвали , ако станем такъв за Вас!
        Вярваме , че за всеки здравословен проблем може да се намери адекватно решение !
        Вярваме , че ще го намерим заедно!
        Доверете ни се!
Нашата аптека носи името на известния персийски лекар-философ, учен, поет и музикант Абу Али ал-Хюсеин ибн Абдалах ибн Сина ( в Европа по-известен като Авицена). Той е автор на 450 книги в-у широк кръг от теми. Смятан е от мнозина за баща на съвременната медицина.