Внимание! Сайтът е в процес на реконструкция, поради което информацията и количествата не са актуални! Извиняваме се за неудобството!

Информация за доставка

 

Ние доставяме поръчките Ви чрез следните куриери:
- Спиди АД    (www.speedy.bg).

 

Цените за доставка на всяка от куриерските фирми са дадени на техните страници. Сайтът www.apteka-avicena.bg използва куриерски модул, който Ви позволява да изчислите цената на Вашата доставка в реално време, като използвате 20% отстъпка от цената за доставка. Важат тези цените, които са изписани повреме на поръчването, като те могат да бъдат променяни от куриерските фирми без предизвестие за това. Моля да имате предвид, че Вие като потребител и куриерската фирма влизате в самостоятелно правоотношение относно извършването на транспортната услуга и Аптеката действа единствено като Ваш представител при поръчването на доставката на стоката.


Подробна информация за тарифите на съответната куриерска фирма и другите условия на извършваната от куриерската фирма услуга, можете да намерите на страниците на съответните фирми (виж линковете от имената на фирмите). С поръчването на стоката Вие потвърждавате Вашето изрично съгласие изпълнението на транспортната услуга да започне преди получаването на договора за доставка.