Внимание! Сайтът е в процес на реконструкция, поради което информацията и количествата не са актуални! Извиняваме се за неудобството!
Код на продукт: БЕЗ РЕЦЕПТА
Наличност: В наличност

с ДДС: 42.50 лв.
42.50 лв.
В кошницата

 

Дерматикс е силиконов гел за локално приложение с изразено предимство в сравнение с останалите силиконови продукти. Ефикасно се използва за лечение и превенция на хипертрофични белези и келоиди. Той се използва с успех и за лечение на белези, които са в следствие травми, изгаряния и хирургически интервенции. Дерматикс омекотява, изтънява и изравнява релефа, на белега. Гелът притежава депигментиращ ефект и намалява чувството за дискомфорт и сърбеж.

Дерматикс намалява, изглажда, омекотява и променя интензитета на цвета, болката и сърбежа, които съпътстват белега.Може да се нанася върху всички части на кожата, включително и лице, стави и гънки, образувайки безцветен филм върху кожата.

Начин на употреба:
Гелът се нанася много леко и би трябвало да се използва 2 пъти дневно.Измийте повърхността, която ще бъде третирана с хладка вода и мек сапун. С плавни движения намажете болното място с много тънък слой от гела. Оставете го да изсъхне 4-5 минути.

Препоръчително минимално време за използване е 2 месеца.
Продължавайте да използвате Дерматикс докато не настъпи подобрение


Патентованата му формула е одобрена от FDA като истински “еквивалент” на обвивка от силиконов гел.