Внимание! Сайтът е в процес на реконструкция, поради което информацията и количествата не са актуални! Извиняваме се за неудобството!
Код на продукт: Пасти за зъби
Наличност: В наличност

с ДДС: 8.40 лв.

АКВАФРЕШ ПЗ ХЕРБАЛ 100МЛ  - билкова паста за зъби.

                                     АРТРОДОНТ ПАСТА ЗА ЗЪБИ ПРОТЕКТ 75МЛ.

Описание:

ARTHRODONT PROTECT - паста за зъби съдържа Enoxolone /Glycyrrhetinic acid/, добре познат със своето противовъзпалително и успокоително действие и Fluorinol /Fluorhydrate de nicomethanol/, патентована формула на Пиер Фабр, който бързо и дълготрайно се свързва с емайла, като спомага реминерализацията, подсилва и защитава зъбите.

ARTHRODONT PROTECT съдейства за успокояване на възпалените венци, подобряване на тяхното състояние и прави почистването на зъбите приятно. ARTHRODONT PROTECT се препоръчва за ежедневна употреба, като доставя адаптирано количество флуорид за ефективна защита на зъбите от киселинните атаки, предизвикващи зъбен кариес.

ПРИЛОЖЕНИЕ: Ежедневна орална хигиена. Защита на зъбите и венците. ARTHRODONT PROTECT е продукт за орална хигиена и грижа при възпалени, чувствителни венци, особено подходящ за употреба по време на бременност. Подсилва емайла срещу зъбен кариес. Препоръчва се при носене на протези, брекети, при отдръпнати венци и при склонност към развитие на шиечен кариес.

НАЧИН НА УПОТРЕБА: Почистете зъбите с четка и паста 2 или 3 пъти на ден след всяко хранене. В случай на употреба от деца под 6 години: използвайте количество, колкото грахово зърно под ръководството на родителите, за да се намали вероятността от поглъщане. Ако се приемат флуоризирани води, разтвори или таблетки, моля консултирайте се с вашия дентален лекар. Да не се гълта!