Внимание! Сайтът е в процес на реконструкция, поради което информацията и количествата не са актуални! Извиняваме се за неудобството!
Код на продукт: Пасти за зъби
Наличност: В наличност

с ДДС: 7.50 лв.
Blend-a-med 3D white паста за зъби с триизмерен избелващ ефект, който спомага за възстановяване на естесвената белота. Безопасна за зъбния емайл.

                                 ЕЛГИДИУМ П.З. АНТИ ПЛАКА 75МЛ

ELGYDIUM Anti-plaque- антиплакова паста за зъби. Нейното действие е насочено срещу образуването и натрупването на зъбна плака и зъбен камък.

 

Активната съставка Хлорхексидин унищожава бактериите, които водят до възпаления в устната кухина. Хлорхексидинът блокира образуването на зъбна плака като превантивното действие продължава във времето между две измивания на зъбите в резултат на продължителното излъчване на Хлорхексидина.

Наличието на Калциев карбонат спомага за отстраняване на твърдите частици, полепнали по зъбния емайл. В допълнение, Калцият благоприятства регенерацията на колагена на венеца и прекратяването на необилното кървене. Освен това, той повишава pH на слюнката, което води до неутрализиране на произвежданите от бактериите киселини.Пастата за зъби ELGYDIUM Anti-plaque дава отлични резултати при отстраняване на зъбната плака и профилактично лечение на възпалените венци. Спомага за запазването на зъбите и венците здрави. За ежедневна хигиена на устната кухина и профилактика.