Внимание! Сайтът е в процес на реконструкция, поради което информацията и количествата не са актуални! Извиняваме се за неудобството!

МЕТРОРУБОРИЛ КРЕМ 30МЛ

Код на продукт: Кремове за лице
Наличност: Няма стока

с ДДС: 34.90 лв.
34.90 лв.
В кошницата

MELABEL е избелващ крем, който бързо отстранява тъмни петна по кожата на лицето и тялото като лунички, старчески петна, петна след бременност и др.

                                                 METRORUBORIL
                                          крем за лечение на розацеа

 Показания
тежка форма на розацеа


Начин на приложение
Преди употребата на МЕТРОРУБОРИЛ се препоръчва почистване на кожата с АКВАРУБОРИЛ. МЕТРОРУБОРИЛ трябва да се използва в продължение на два - три месеца, като се намазва два пъти на ден (сутрин и вечер) . Няма ограничение в продължителността на използване на крема.  

Състав
МетроРуборил е комбинация от 0,75% МЕТРОНИДАЗОЛ (имидазолово производно с противопаразитно и антибактериално действие) и различни растителни съставки: флавоноиди от Индийско орехче и хетерозиди от Ficaria (Очеболец), които укрепват съдовата стена на ниво кожни капиляри; Еноксолон и Алфа-бизаболол, които имат омекотяващи и успокояващи свойства; екстракт от Мимоза, притежаващ съдосвиващ ефект; микронизиран титаниев двуокис, който служи като защитен филтър срещу UVA, UVB и инфрачервени лъчи, с фактор 15.

Oпаковка:
30 мл